dimecres, 27 de gener del 2021

La Junta Electoral de Zona ordena retirar la pancarta de 'Llibertat presos polítics' de l'Ajuntament de Palamós

La Junta Electoral de Zona ordena retirar la pancarta de 'Llibertat presos polítics' de l'Ajuntament de Palamós 

L'ens de la Bisbal d'Empordà ha donat la raó al partit nacionalista espanyol Ciutadans, que va denunciar el cas 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palamós (Gavarres mar, Baix Empordà, comtat de Girona) 27/01/2021.- Segons uns despatx de l'Agència Catalana de Notícies, la Junta Electoral de Zona de la Bisbal d'Empordà (Gavarres, Baix Empordà, comtat de Girona) ha ordenat retirar les pancartes, llaços, estelades i "altres símbols partidistes" al seu criteri que tingui exposats l'Ajuntament de Palamós (Gavarres mar, Baix Empordà, comtat de Girona). Entre ells, la pancarta amb el lema 'Llibertat presos polítics' de la façana del consistori.  

El partit ultraespanyolista Ciutadans va prensentar una denuncia contra l'Ajuntament de Palamós i la Junta Electoral de Zona li ha donat la raó.  

El cap de llista de Ciutadans per la circumscripció de Girona a les eleccions del 14-F, Jean Castel, diu que no poden permetre que "els partits separatistes pretenguin adulterar la democràcia utilitat les institucions per enviar missatges partidistes". En aquest sentit, afirma que la seva formació continuarà defensant la que en diu "neutralitat" dels espais públics tot "denunciant qualsevol vulneració": "Som garants de la llibertat i d'allò que és de tots a Catalunya".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada