dijous, 14 de gener del 2021

A la Catalunya Nord s'avança a causa de la situació de la pandèmia de covid-19 el toc de queda a les sis de la tarda

A la Catalunya Nord s'avança a causa de la situació de la pandèmia de covid-19 el toc de queda a les sis de la tarda 

Tots els viatgers que vulguin entrar a territori francès procedents d'un estat de fora de la UE, hauran de fer-ho acreditant una PCR negativa 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Perpinyà (Plana de Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) 14/01/2021.- Llegim a VilaWeb que el primer ministre del Govern francès, Jean Castex, ha anunciat que el toc de queda a la Catalunya Nord s'avança a les 6 de la tarda i s'allargarà fins a les 6 del matí. Fins ara començava a les 8. La mesura entra en vigor dissabte i durarà almenys quinze dies. Castex considera que la situació de la pandèmia de covid-19 és "fràgil", però que està "sota control". El toc de queda a les 6 de la tarda ja estava vigent en diversos departaments de l'Estat francès. El descens en el nombre de contagis que han observat en les últimes setmanes, han portat el Govern francès a ampliar l'horari a la resta de l'hexàgon francès. 

Per una altra banda, a partir de la setmana vinent, tots els viatgers que vulguin entrar a l'hexàgon francès procedents d'un estat de fora de la Unió Europea, hauran de fer-ho acreditant una PCR negativa. A més, estaran obligades a mantenir una quarantena de set dies. Castex ha avisat que no descarten ampliar aquesta restricció als estats de la UE. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada