dijous, 10 de desembre del 2020

Últim dia de citacions judicials a Girona pel tall de l’AP-7

'Amnistia Patriotes Catalans' 

Últim dia de citacions judicials a Girona pel tall de l'AP-7 

Concentracions de suport ahir a la tarda davant dels jutjats de Girona 

Hi ha 197 persones investigades pel tall a la Jonquera i, pel de Salt, un total de 52 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona/Salt (Gironès, comtat de Girona) 10/12/2020.- Llegim al diari El Punt Avui que aquest dijous al matí estan citades a declarar als jutjats de Girona una quinzena de persones investigades per, suposadament, haver participat en la mobilització del Tsunami Democràtic el 12 de novembre de l'any passat en què es va tallar l'AP-7 a l'altura de Salt (Gironès, comtat de Girona). El dia abans s'havia tallat la frontera i la protesta es va estendre a Salt.  

És l'última sessió judicial, després de les citacions d'ahir a la tarda, d'una desena de persones més.  

S'hi han d'afegir les declaracions fetes durant el mes de setembre tant als jutjats de Girona com de Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú).  

Hi ha 197 persones investigats pel tall a la Jonquera (Albera, Alt Empordà, vescomtat de Rocabertí, comtat de Peralada) i, pel de Salt, un total de 52. 

Una seixantena de persones es van concentrar ahir a la tarda per donar suport a les persones citades, entre els quals hi havia cinc membres de Jovent Republicà de les comarques gironines, organització que mostrà una pancarta amb el lema 'Amnistia Patriotes Catalans'. "No són les maneres amb què hauria d'actuar un Estat democràtic. Simplement volem exercir els nostres drets democràtics i és el que vam fer el 2017 i és el que vam fer l'any passat protestant a l'autopista", va assenyalar la portaveu de Jovent Republicà, Marina Vinardell.  

Entre la gent concentrada hi havia el senador per ERC Jordi Martí Deulofeu, el diputat Joan Fàbrega, l'alcalde de Sant Julià de Ramis (Baix Ter, Gironès, comtat de Girona), Marc Puigtió, i la regidora de l'Ajuntament de Girona Anabel Moya. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada