dimarts, 1 de desembre del 2020

Mediació a la Universitat de Girona

Mediació a la Universitat de Girona 

En el cas d'Eva Bussalleu, la investigadora que estava al capdavant d'un grup de recerca en biotecnologia i que va ser acomiadada al febrer 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 01/12/2020.- Llegim al diari El Punt Avui que la secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya s'ha compromès a fer una mediació en el cas d'Eva Bussalleu, la investigadora que estava al capdavant d'un grup de recerca en biotecnologia i que va ser acomiadada al febrer de la Universitat de Girona (UdG).  

Eva Bussalleu i David Corrales, del comitè d'empresa PDI-Laboral UdG i d'Unidignitat-CGT, es van reunir ahir amb Maria Victòria Girona, directora general d'Universitats, a qui van exposar la seva situació i van demanar mediació amb la Universitat de Girona. 

Segons Unidignitat-CGT, Universitats es va comprometre a traslladar la qüestió al Rectorat de la UdG i a reunir-s'hi abans d'acabar l'any.  

De moment, després de dur a terme una concentració de protesta, hi ha el compromís de Joan Andreu Mayugo, vicerector de Personal de la Universitat de Girona, de traslladar al rector la voluntat de fer una reunió. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada