dimecres, 9 de desembre del 2020

L’Ajuntament de Llagostera suspèn la Rua de Carnaval 2021

L'Ajuntament de Llagostera suspèn la Rua de Carnaval 2021 

La persistent situació d'alarma sanitària causada per la pandèmia de la covid-19 ha portat a suspendre definitivament la Rua de Carnaval de l'any vinent      

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Llagostera (Gironès, comtat de Girona) 09/12/2020.- La persistent situació d'alarma sanitària causada per la pandèmia de la covid-19 ha portat a l'Ajuntament de Llagostera (Gironès, comtat de Girona) a suspendre definitivament la Rua de Carnaval 2021 prevista pel diumenge 21 de febrer.  

La raó principal que ha motivat la presa d'aquesta decisió ha estat que la celebració de la Rua de Carnaval a Llagostera aplega any rere any més de 1.000 persones entre participants i espectadors, la qual cosa aniria en contra d'una de les mesures de prevenció marcades per les autoritats que dictamina que cal evitar promoure la celebració d'actes que suposin grans concentracions de gent.  

La decisió s'ha pres des de l'Àrea de Festes i s'ha consensuat amb l'única colla de carnaval llagosterenca que segueix en actiu. No es descarta programar més endavant alguna activitat relacionada amb el Carnaval on es puguin garantir les mesures de seguretat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada