dimarts, 1 de desembre del 2020

Detecten un brot en un geriàtric de Tossa de Mar que afecta deu persones residents i vuit treballadores

Detecten un brot en un geriàtric de Tossa de Mar que afecta deu persones residents i vuit treballadores 

Tres persones les han evacuat a Girona per facilitar la sectorització del centre 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Tossa de Mar (la Selva marítima, la Selva, comtat de Girona) 01/12/2020.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha detectat un brot de covid-19 en una residència de gent gran a Tossa de Mar (la Selva marítima, la Selva, comtat de Girona) que afecta deu residents i vuit treballadores.  

Tal com va avançar Cadena SER-Girona, el dissabte una de les treballadores va donar positiu en un test d'antígens i arran d'aquesta prova es va detectar el brot.  

De moment, els 18 casos estan estables tot i que es preveu que el nombre de persones contagiades encara podria créixer perquè no es coneixen tots els resultats de les proves PCR que es van fer aquest dilluns.  

Hi ha tres persones residents que els han traslladat a la residència Orpea de Girona (Gironès, comtat de Girona) per facilitar la sectorització del centre geriàtric de Tossa de Mar. 

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts que hi ha 10 persones afectades de les 35 residents. Per altra banda, de les 31 persones professionals que hi treballen, 8 han donat positiu. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada