dilluns, 21 de desembre del 2020

Acord al ple municipal de la Jonquera per frenar els projectes eòlics a l'Albera

El ple municipal de la Jonquera aprova la suspensió de totes les tramitacions i llicències referides a la implantació de parcs d'energies renovables en sòls no urbanitzables i àrees d'interès mediambiental 

Hi ha una desena de projectes sobre la taula en diversos municipis de l'Alt Empordà, entre els quals, un projecte de parc eòlic, batejat com a Galatea, a la Jonquera 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL La Jonquera (Albera, Alt Empordà, vescomtat de Rocabertí, comtat de Peralada) 21/12/2020.- Llegim al diari El Punt Avui que el ple de la Jonquera (Albera, Alt Empordà, vescomtat de Rocabertí, comtat de Peralada) va aprovar aquest passat divendres, per unanimitat, un acord de suspensió de totes les tramitacions i llicències referides a la implantació de parcs d'energies renovables en sòls no urbanitzables i àrees d'interès mediambiental.  

En paral·lel, es prepararà una modificació puntual del POUM per recollir la ubicació més idònia per a projectes de parcs solars i eòlics. 

Hi ha una desena de projectes sobre la taula en diversos municipis de l'Alt Empordà, entre els quals, un projecte de parc eòlic, batejat com a Galatea, a la Jonquera. Es tracta de deu aerogeneradors de 200 metres d'altura a la zona de l'Albera, que ja estan en tràmit. L'altura equivaldria a 65 pisos. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada