diumenge, 29 de novembre del 2020

Gent del Culubret, a Figueres, protesta amb espelmes contra els talls de llum

L'encesa d'espelmes per dibuixar el SOS del Culubret.
L'encesa d'espelmes per dibuixar el SOS del Culubret.

Gent del Culubret, a Figueres, protesta amb espelmes contra els talls de llum 

Consideren que les administracions i Endesa --l'empresa subministradora-- "no fan prou esforços per resoldre el problema" 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 29/11/2020.- Segons Empordà.Info, ahir, coincidint amb la jornada d'obertura dels llums nadalencs a Figueres (), gent del barri del Culubret van fer una nova acció de protesta contra els talls d'electricitat constants que pateixen. Una trentena de veïnes i veïns es van reunir davant la seu social de l'associació veïnal per a dibuixar amb espelmes les sigles SOS.  

"Estem cansats de promeses davant d'un fet d'extrema gravetat com és no poder viure amb condicions normals a causa d'aquests talls que fa molts de temps que duren", van explicar persones afectades. I consideren que les administracions --Ajuntament i Generalitat-- i l'empresa subministradora Endesa "no fan prou esforços per resoldre el problema". 

L'equip de govern de l'Ajuntament de Figueres ha fet nombroses gestions amb Endesa per a mirar de resoldre aquests talls elèctrics que afecten de ple la vida quotidiana de les llars del Culubret. Aquesta setmana ha anunciat una important línia d'ajuts en subvencions per a pal·liar la situació, amb una partida de 60.000 euros. 

L'acció d'ahir al vespre va comptar amb la presència d'alguns regidors de l'oposició municipal, com ara de Junts.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada