dimecres, 28 d’octubre del 2020

Suspesa la Quina solidària de Pals

Suspesa la Quina solidària de Pals 

L'entitat també remarca la necessitat de fer costat al comerç local, que tan malament ho està passant i posa en valor el suport que sempre ha mostrat cap a l'organització de la mateixa quina 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Pals (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) 28/10/2020.- Segons Ràdio Capital, degut a les darreres normatives adoptades per tal de frenar la propagació de la pandèmia de covid-19, i, tal i com està passant amb tots els esdeveniments que impliquen la reunió de més de 6 persones l'Associació Obrim el Centre Cívic de Pals ha comunicat la suspensió de la Quina Solidària a favor de La Marató de TV3. 

L'entitat afirma que ha esperat el màxim de temps possible en fer aquest comunicat perquè sempre han mantingut l'esperança de poder-la fer. L'evolució de la pandèmia, però, no dona treva. És per això que l'associació anima a tothom qui comptava col·laborar amb la quina, ja fos fent aportacions econòmiques, dotant-nos amb obsequis per confeccionar els premis, o simplement venint a jugar, que es mantingui la col·laboració amb La Marató. 

L'entitat també remarca la necessitat de fer costat al comerç local, que tan malament ho està passant i posa en valor el suport que sempre ha mostrat cap a l'organització de la mateixa quina. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada