dissabte, 26 de setembre del 2020

El brot del geriàtric de Els Cireres de Vilafreser, a Vilademuls, deixa cinc morts

El brot del geriàtric de Els Cireres de Vilafreser, a Vilademuls,  deixa cinc morts 

Les víctimes eren d'edat avançada i tenien patologies prèvies, i d'entre els casos actius n'hi ha de greus  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL –Vilafreser (Vilademuls, Pla de l'Estany, comtat de Besalú) 26/09/2020.- Llegim al Diari de Girona que el brot de coronavirus-19 detectat a la residència Els Cireres de Vilafreser (Vilademuls, Pla de l'Estany, comtat de Besalú) i que ha afectat 44 persones ha deixat cinc morts, segons ha pogut saber l'esmentat diari gironí.  

Tots eren positius, d'edat avançada i amb patologies prèvies. D'altra banda, hi ha un altre dels residents afectats per la malaltia que té una situació clínica crítica i que es troba a la residència.  

Seguidament, un dels casos positius continua ingressat a l'Hospital Trueta, mentre que un altre està al sociosanitari Mutuam.  

Pel que fa a la resta de residents, s'està molt amatent a la situació clínica de cinc d'ells, tenint en compte que presenten simptomatologia que està essent controlada, segons va informar el Departament de Salut. La resta de casos positius són asimptomàtics. 

A principis de setmana es va poder desaïllar un total de deu persones i aquest cap de setmana es preveu que cinc més també es desconfinin, les quals s'agruparan amb els únics nou residents que no s'han contagiat.  

Durant aquesta setmana tècnics de Salut Pública han estat a la residència supervisant la correcta diferenciació de circuits i la utilització dels equips de protecció individual, entre altres aspectes.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada