dimarts, 15 de setembre del 2020

Detectat un positiu de covid-19 en un alumne a l'Escola Taialà de Girona que obliga a confinar tota la classe




Detectat un positiu de covid-19 en un alumne a l'Escola Taialà de Girona que obliga a confinar tota la classe 

És el segon cas detectat en una escola de la ciutat 

En els dos casos els alumnes van assistir al primer dia de classe al matí i a primera hora de la tarda van rebre els resultats positius 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 15/09/2020.- Un segon cas de positiu per coronavirus-19 en un alumne de centre escolar gironí es va donar ahir, en aquesta ocasió, a l'EscolaTaialà de Girona (Gironès, comtat de Girona) segons ha avançat Diari de Girona. 

L'infant va donar fer-se la prova de la covid-19 en el cribratge massiu de la setmana passada al barri de Santa Eugènia, el mateix on va donar també positiu un alumne de Sisè de Primària de l'escola Els Maristes i que ha obligat a confinar tot el seu grup a casa, fent classe a distància els propers 14 dies. 

La Generalitat vol que es mantingui el confinament de l'alumnat fins conèixer els resultats de les proves de covid-19 

El director dels Serveis Territorials d'Educació a Girona, Martí Fonalleras, ha llençat un missatge de "responsabilitat" als pares en declaracions al rotatiu gironí demanat que si es fan la prova és molt important mantenir el confinament fins conèixer els resultats. 

En els dos casos els alumnes van assistir al primer dia de classe al matí i a primera hora de la tarda van rebre els resultats positius, posant en alerta als responsables dels respectius centres educatius. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada