dimecres, 5 d’agost del 2020

Deu nens i tres monitors, aïllats per un positiu en un campus de futbol a Lloret de Mar

Deu nens i tres monitors, aïllats per un positiu en un campus de futbol a Lloret de Mar 

Es tracta del campus d'estiu del Club de Futbol Lloret 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Lloret de Mar (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 05/08/2020.- Segons Nova Ràdio Lloret es troben en quarantena 10 nens i 3 monitors d'un campus de futbol a Lloret de Mar (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona). Es tracta del campus d'estiu del Club de Futbol Lloret. Segons fonts del mateix campus, un monitor va donar positiu per covid-19, motiu pel qual han estat aïllats els 10 nens que tenia al seu càrrec i tres membres més de l'equip de monitors, que és el que marca el protocol de prevenció i seguretat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. 

L'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, explica que s'estan seguint les mesures habituals en aquests casos, i que no hi ha cap motiu "d'alarma". Tant els nens com els monitors es troben bé de salut i no tenen símptomes. A tots ells els practicaran aquest dijous la PCR de control en el CAP-1 de Lloret de Mar. 

Des del Departament de Salut remarquen que es tracta d'un cas particular, mentre que des del campus de futbol expliquen que, a banda dels nens i monitors aïllats, la resta de grups segueixen funcionant amb normalitat. 

Cal afegir que el Club de Futbol Lloret compta amb els protocols de prevenció del coronavirus-19. És a dir, es pren la temperatura cada matí a nens i monitors, a més de la higiene de mans i la desinfecció diària del material d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada