dijous, 6 d’agost del 2020

Avui, suspeses les havaneres de la Platja de les Barques de l’Escala

Avui, suspeses les havaneres de la Platja de les Barques de l'Escala 

A causa del covid-19 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 06/08/2020.- Segons Canal 10 Empordà avui és el primer dijous d'agost i s'havia de celebrar una nova entrega de les havaneres a la Platja de les Barques de l'Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries), però a causa de la pandèmia del coviid-19 aquest acte, que reuneix a milers de persones, no es podrà dur a terme.  

La imatge de la platja de les Barques plena a vessar haurà d'esperar. És per això que els mitjans de comunicació locals, Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà, emetran a partir de les 22:00h de la nit diverses actuacions dels anys anteriors. 

Segons aquest canal, l'organització té l'esperança que la cantada d'havaneres retorni el 2021. Els grups d'havaneres que estaven confirmats per aquest any, i que no s'havien anunciat públicament, actuarien l'agost de 2021. 

Els grups que es podran escoltar i veure pels dos mitjans seran Barca de Mitjana, Bergantí, Les veus dels pescadors, Peix Fregit, Port Bo, Pescadors de l'Escala i Oreig de Mar. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada