dijous, 7 de febrer del 2019

L’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa actua a Olot

Acció a l'antic hospital d'Olot contra el judici al procés

L'Assemblea d'Artistes de la Garrotxa hi instal·larà altaveus que no emetran cap so  Mentre duri, cada dissabte hi haurà una acció a la plaça del Mercat

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 29/01/2019 Olot (La Garrotxa, comtat de Besalú).- Llegim en la premsa convencional comarcal que la façana de l'antic hospital Sant Jaume d'Olot (la Garrotxa, comtat de Besalú) es reconvertirà tots els dies del judici contra els presos polítics catalans i les preses polítiques catalanes en el marc d'una actuació de gran format de l'Assemblead'Artistes de la Garrotxa. L'acció, ideada per Servand Solanilla, juga amb dues accions per contraposar el silenci amb la reivindicació.

La primera tindrà forma d'instal·lació permanent i constarà de 25 suports grocs d'obra i 25 altaveus que no emetran cap so i que es repartiran pels dos pisos de l'antic hospital, a la façana de la plaça del mercat. Pretén simbolitzar el silenci a què estan sotmeses les persones empresonades i també les seves idees.

El segon, per contra, serà tot el contrari. Cada dissabte a la plaça del mercat (11:45h) tothom és convidat a participar en actes per fer-se sentir. Hi haurà el cant d'Els Segadors, un minut de silenci i lectures en demanda de llibertat dels polítics catalans processats, entre altres propostes.

L'Assemblea d'Artistes de la Garrotxa ha fet una crida a la participació unitària als representants d'Òmnium Cultural, l'ANC de la Garrotxa i als polítics dels grups municipals que s'hi vulguin incorporar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada