dijous, 7 de febrer del 2019

Anul·lat el pagament de la quota de l’Ajuntament de Girona destinat a l’AMI

El TSJC anul·la el pagament de la quota de l'Ajuntament de Girona destinat a l'AMI

Ciutadans ha anunciat que emprendran accions legals contra Carles Puigdemont i l'actual alcaldessa, Marta Madrenas, si aquests diners no tornen a les arques municipals

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 29/01/2019 Girona (Gironès, comtat de Girona).- Llegim en la premsa convencional gironina que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha declarat nuls els pagaments de la quota a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), que l'Ajuntament de Girona ha fet des del 2012 --segons denuncia el grup municipal de Ciutadans (C's), un total de 49.014 euros--. El Tribunal Superior estima així el recurs interposat contra un decret d'alcaldia que va signar en el seu moment l'aleshores alcalde Carles Puigdemont. Es tractava d'un abonament de 8.169 euros anuals a l'entitat.

Fonts de l'Ajuntament de Girona consultades pel diari El Punt Avui asseguren que de moment no tenien constància d'haver rebut aquesta resolució.

Per la seva banda, el grup municipal de Ciutadans va reclamar a l'equip de govern municipal gironí que exigeixi a l'AMI el retorn dels 49.014 euros abonats des del 2012 en concepte de quotes. La seva portaveu, Míriam Pujola, ha anunciat que emprendran accions legals contra Carles Puigdemont i l'actual alcaldessa, Marta Madrenas, si aquests diners no tornen a les arques municipals.

En aquesta reso­lució judicial, la Sala Contenciosa Administrativa de l'alt tribunal de Catalunya estima un recurs interposat per la Delegació del Govern espa­nyol contra una primera sentència. En aquella ocasió, el jutjat de primera instància havia inadmès el recurs, sense entrar a valorar el fons de la qüestió.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada