dimecres, 28 de novembre del 2018

Vaga de professors a la Facultat d'Educació i Psicologia de la UdG

Crides a la vaga demà dijous i concentració a les dotze del migdia davant rectorat de la UdG.  
La mobilització es impulsada principalment avui i demà per CGT i COS, i per demà s’afegeix el SEPC.  




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 28/11/2018   
Girona (Gironès, comtat de Girona).-   

Segons un despatx de l’Agència Catalana de Notícies a la Universitat de Girona (UdG) aquest dimecres hi ha vaga de Personal Docent i Investigador (PDI). A primera hora del matí és quan s'ha produït més seguiment de la vaga i això ha provocat que un 66% de les classes de la Facultat d'Educació i Psicologia s'hagin vist afectades. Pel que fa a la resta de centres, la Facultat de Ciències ha registrat un 8,4% d'afectació en la seva activitat acadèmica durant el matí .

La vaga d'aquest dimecres ha estat convocada per CGT i COS i s'allargarà dimà dijous. Els sindicats reclamen millorar les condicions laborals del professorat associat i eliminar els greuges que hi pugui haver amb altres membres de l'equip docent de les universitats.

La vaga de demà dijous coincidirà amb una altra convocatòria, la dels estudiants. En aquest cas, els alumnes demanen la reducció de les taxes universitàries per garantir l'accés als estudis superiors de tota la població.
IAC crida els docents en l’ensenyament públic i al sector de la sanitat pública a fer vaga demà dijous. També a una aturada de dues hores en l’administració, mentre que el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalana (SEPC) convoca a les dotze del migdia una concentració davant el rectorat de la UdG. A la mateixa hora, sindicats del sector públic convoquen una concentració davant la seu a Girona de la Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada