diumenge, 4 de novembre del 2018

L’oposició municipal considera “aquest golf un projecte financerament perillós i ecològicament insensat” 
 




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/11/2018   
Vilanova de la Raó (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló).-   

El comissari a càrrec de l’enquesta del projecte de construcció d’un camp de golf a Vilanova de la Raó (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló), s’ha mostrat favorable en les seues conclusions a aquest projecte.  En aquestes, encara que assenyala que és un projecte controvertit , diu que “els beneficis del projecte per a la ciutat i el departament són obvis en termes d’equipament i prestigi que s’afegeixen als actius naturals en simbiosi total amb el llac de Vilanova de la Raó”.  Recorda encara en les seues conclusions que l’aportació del projecte supera la simple noció d’interès general d’un projecte privat atractiu.
Aquests arguments que no han convençut als regidors de la llista d’oposició a l’ajuntament d’aquesta comuna i assenyalen que “evidentment votarem en contra en el ple del consell municipal de dilluns”, expliquen, “i esperem que les associacions que ens recolzen --la Société Mycologique et Botanique de Catalogne Nord, l’Association Charles-Flahault, Frene 66, el Groupe Ornithologique du Roussillon…)  i que tots els que com nosaltres, veuen en aquest golf un projecte financerament perillós i ecològicament insensat vinguin dilluns a sostenir-nos”.
Però els regidors són conscients  també que la seva força numèrica (són 4) no està en condicions de fer retirar aquest projecte de construcció d’un complex golfístic. ”Si sem elegits majoritàriament a les pròximes eleccions municipals”, asseguren, “aturarem aquest projecte. Hi ha moltes altres coses més responsables a fer per al municipi i per crear llocs de treball”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada