dimecres, 28 de novembre del 2018

La CUP-CC denuncia un mosso d’esquadra per haver amenaçat la diputada Natàlia Sànchez

La CUP-CC també fa una crida a la ciutadania a participar en les manifestacions 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 28/11/2018 
Figueres (Alt Empordà, comtat de Besalú).-   

El diputat de la CUP-CC Vidal Aragonès ha explicat aquesta tarda que els serveis jurídics del partit i la també diputada Natàlia Sánchez –ex regidora per la CUP a l’Ajuntament de Figueres (Alt Empordà, comtat de Besalú)-- interposaran una denúncia contra un mosso d’esquadra que durant la concentració de metges i bombers d’aquest matí davant el Parlament de Catalunya ha amenaçat Natàlia Sánchez amb la frase literal “qué hostia tienes”, en castellà. Per a Aragonès, això és una infracció molt greu que assegura que s’ha comès mentre la diputada empordanesa intentava que alliberessin el bomber que ha estat retingut pels Mossos dins la cambra.
En una atenció als mitjans a les portes del Parlament, també ha defensat les vagues dels treballadors públics i ha fet una crida al conjunt de la ciutadania catalana a participar de les manifestacions.
--
Mostra la imatge al Twitter
I per acabar el dia al costat dels treballadors públics en lluita un Mosso d'esquadra m'ha dit quan entrava al Parlament literalment "QUÈ HÒSTIA TIENES" i malgrat les queixes ha prevalgut el silenci corporatiu dels agents antidisturbis@MiquelBuch i Brauli quina poca vergonya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada