diumenge, 15 de juliol del 2018

Unes pancartes als ponts de l'AP-7 reben el turisme internacional amb "benvingudes a la República"

Des militants souhaitent aux touristes la bienvenue en république catalaneEn ponts de l'Alt Empordà s'ha portat a terme l'acció dels CDRs, que s'ha desenvolupat al llarg  del tram de l'autopista des de la Jonquera.   
El nacionalisme espanyol s'encarnissa amb el jove de Canet: ''Voy por ti puto judío''.  
Ha tornat a rebre amenaces de mort a través de les xarxes socials.  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 15/07/2018   
La Jonquera (Albera, Alt Empordà, comtat de Peralada).-   

Una de les pancartes a l´AP-7, a l´Alt Empordà.
Una de les pancartes a l´AP-7, a Figueres 
Segons EMPORDA.INFO, amb el lema Ponts per la República, aquest diumenge els ponts que es troben al llarg de l'autopista AP-7, des de la Jonquera fins ben entrada la demarcació de Barcelona, han lluït pancartes amb missatges de benvinguda al turisme internacional que circulen en sentit sud. L'acció ha estat organitzada pels CDRs. Hi ha pancartes en anglès que diuen ‘Catalan Republic, ‘Free political prisoners and exiles’ i altres.  

El nacionalisme espanyol s'encarnissa amb el jove de Canet  
biel lopez, marc jimenez, canet de mar
Els joves de Canet de Mar amenaçats.
El nacionalisme espanyol més extrem no cessa. La seva actuació violenta i repressiva contra l'actuació democràtica i pacífica d'uns republicans per haver plantat unes creus grogues solidàries a la platja de Canet de Mar (Alt Maresme, comtat de Girona) encara porta cua. Dos joves ja van rebre, al seu dia, amenaces. Però la cosa no es va acabar aquí. Precisament un d'aquests joves ha rebut (de nou) amenaces per part del grup Els Segadors del Maresme i a través d'un post de Facebook. "Uno de los independentistas más radicales y agresivos de Cataluña invita por twitter en el acto que tendrá Ciudadanos en Canet de Mar a ejercer la violencia entre catalanes, Biel López reconocido radical Oteguista y amigo de ex terroristas de Terra Lliure". Així l'han definit.
El mateix Biel ho recull en un Twit juntament amb les amenaces que ha rebut "voy por ti puto judío" o "espero que alguien lo pille y le cuelgue de esos mini huevos que tiene". El jove però ha volgut ironitzar amb una piulada "Suposo que m'ho mereixo: sóc un dels independentistes més radicals i agressius de Catalunya".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada