divendres, 13 de juliol del 2018

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí reclama al Consell Comarcal un conveni perquè l'AMPA mantingui la gestió del menjador

L'escola Guillem de Montgrí de Torroella
L'escola Guillem de Montgrí.
El Departament d’Ensenyament permetrà prorrogar un any els convenis a les associacions 




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 13/07/2018   
Torroella de Montgrí i l’Estarit (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d’Empúries).-   

Segons un despatx de l’Agència Catalana de Notícies l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha demanat formalment al Consell Comarcal del Baix Empordà que elabori un conveni per tal que l'AMPA mantingui la gestió del menjador de l'escola Guillem de Montgrí. En un comunicat, des del Consistori recorden que tot i que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat va anunciar que permetria prorrogar els convenis perquè les associacions de pares i mares continuessin gestionant el servei, volen tenir "les màximes garanties" que l'AMPA podrà continuar prestant-lo.
L'alcalde per ERC, Josep Maria Rufí, ha enviat aquest matí un ofici al president de l'ens, Joan Català, formalitzant la petició i demanant un reunió per abordar-ho. Al document, recorden que el ple d'aquest mes de juliol el consistori va aprovar per unanimitat una moció en la qual reivindicaven la preservació de l'actual model. Des del Consell Comarcal, però, aquesta setmana asseguraven que tot i l'anunci de la Generalitat de Catalunya, continuaran amb el procés per canviar la gestió perquè no hi ha "base jurídica" que els permeti prorrogar els convenis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada