dijous, 7 de juny del 2018

Càrnies en lluita manifesta que la vaga anunciada per CCOO i UGT s'ha decidit al marge dels afectats i de les afectades

"Càrnies en lluita" manifesta que la vaga anunciada per CCOO i UGT s'ha decidit al marge dels afcetatsDenúncia que CCOO i UGT "no tenen cap mena de representació a les empreses implicades i fins ara no han parlat amb l’assemblea de treballadors dels centres afectats".  
Per decidir sobre es fa o no vaga es farà una assemblea al Casal Claret de Vic, el dissabte, 9 de juny, a les cinc de la tarda

 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 07/06/2018  
Santa Eugènia de Berga/Vic (Osona, comtat  d’Osona).-   

Càrnies en lluita considera que la decisió de convocar una vaga, anunciada en paral·lel a l’anunci de la voluntat de Le Porc Gourmet d’anar-se’n de Catalunya, "no s’hauria d’haver pres mai a l’esquena dels treballadors cridats a fer-la, ja que aquest tipus de “vagues” no són reals ni creïbles".
Per a la plataforma, CCOO i UGT "no tenen cap mena de representació a les empreses implicades i fins ara no han parlat amb l’assemblea de treballadors dels centres afectats".
Aquesta convocatòria, segons Càrnies en Lluita està feta totalment al marge dels afectats i de les afectades, només pot entendre’s com una estratègia simuladora per iniciar una negociació trucada, al marge dels seus interessos, i que pot donar resultats contraris als desitjos dels treballadors i als objectius de la seva lluita.
La decisió sobre si s’ha de fer vaga o no correspon a l’assemblea de treballadors i treballadores, i per aquest motiu ha estat convocada una assemblea de totes les persones treballadores afectades, que treballen pel Grupo Jorge a Catalunya. Aquesta assemblea es farà al Casal Claret de Vic (Osona, comtat d’Osona), el dissabte, 9 de juny, a les cinc de la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada