divendres, 4 de maig del 2018

L’Ajuntament de Banyoles aprova una moció de la Plataforma Salvem Sota Monestir

Per reclamar una Audiència i Exposició Pública de la proposta del POUM  



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/05/2018  
Banyoles (Pla de l’Estany, comtat de Besalú).-  

L’Ajuntament de Banyoles (Pla de l’Estany, comtat de Besalú) aprova una moció de la Plataforma Salvem Sota Monestir per reclamar una Audiència i Exposició Pública de la proposta del POUM.
Durant el ple de l'Ajuntament de Banyoles del mes d'abril de 2018 es va aprovar una moció presentada per la Plataforma Salvem Sota Monestir amb els següents acords:
PRIMER.- Posar a disposició el més aviat possible tota la documentació relativa a la proposta que s’aprovarà del POUM.
SEGON.- Realitzar una audiència pública on s’expliqui la proposta del POUM abans de la seva aprovació inicial, concretant la proposta que afecta Sota Monestir.
TERCER.- Realitzar el màxim d’exposicions públiques, de manera participativa, entenedora i gràfica, per tal de composar la opinió  de la ciutadania i afegir totes aquelles propostes de millora possible. 

Text complet de la moció presentada: 
Moció de la Plataforma Salvem Sota Monestir per reclamar una Audiència i Exposició Pública de la proposta del POUM Atès que l’Ajuntament de Banyoles té previst aprovar inicialment un nou pla d’ordenació urbanística municipal, POUM, en els pròxims mesos.
Atès que l’Ajuntament de Banyoles ha realitzat reunions informatives amb aquelles persones que es poden veure afectades per la modificació del POUM, però aquestes no s’han realitzat fet a nivell general de la ciutadania, tot hi que aquesta també està afectada indirectament.
Atès que la proposta del POUM contempla la modificació de zones especials tals com Sota Monestir, la qual és la principal zona d’interès històric, etnològic, patrimonial, ecològic i social de Banyoles.
Atès que creiem que una decisió tant important com aquesta s’ha de realitzar amb la màxima participació i informació pública.
La Plataforma Salvem Sota Monestir proposa els següents ACORDS en el ple de l’Ajuntament de Banyoles.
PRIMER .- Posar a disposició el més aviat possible tota la documentació relativa a la proposta que s’aprovarà del POUM.
SEGON .- Realitzar una audiència pública on s’expliqui la proposta del POUM abans de la seva aprovació inicial, concretant la proposta que afecta Sota Monestir.
TERCER. - Realitzar el màxim d’exposicions públiques, de manera participativa, entenedora i gràfica, per tal de composar la opinió de la ciutadania i afegir totes aquelles propostes de millora possible.
A Banyoles, abril de 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada