dijous, 12 d’abril del 2018

Estranya operació davant Kan Bici

http://www.radiobanyoles.cat/upload/noticia/kan-bici.jpgDimarts va succeir amb el pretext de l’alarma d’un cotxe.  
Si van desplaçar Bombers, Mossos i una ambulància.  
 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 12/04/2018  
Galliners/Vilademuls (Pla de l’Estany, comtat de Besalú).-  

Llegim a las xarxa que just un mes abans de la data de desallotjament per ordre d’un jutjat de Girona per a Kan Bici, al poble de Galliners (Vilademuls, Pla de l’Estany), dimarts 10 d'abril, a les 8:30 del matí, van aparèixer dues dotacions de Bombers, una ambulància i una mica més tard una patrulla dels Mossos d’Esquadra davant de l’habitatge okupat. “Van fer com si hagués passat alguna cosa al poble i després de parlar amb una persona en un cotxe negre es van retenir poc a poc després de les 9.00h sense haver fet absolutament gens. Segons els Bombers s'havia disparat l’alarma d'un cotxe”, expliquen des de Kan Bici, que consideren “poc creïble aquesta excusa per venir amb tant equip,no?”. I afegeixen en el seu escrit: “Si volen provocar el pànic a Kan Bici doncs s'equivoquen! No existeix cap ordre judicial per desallotjar la casa en aquests moments però si esperen un mes més segurament l'hi poden aconseguir legalment, el Senyor Jutge Torres l'hi signaria amb molt gust! Perquè tanta pressa, Senyora Barrientos i Senyor Puig? Qui va dir que les decisions judicials cal respectar-les? Si els agrada o no, Kan Bici segueix sent un habitatge almenys fins que un jutge signi una ordre de desallotjament i mani als Mossos a complir-la.”
També, recorden: “El dia 28 d'abril es compleixen 5 anys i mig des de l'okupació de Kan Bici en el 2012. Celebrarem aquesta data també com totes les altres en que hem ballat aquí, a la casa. Hi haurà menjar popular (calçotada vegana) i kafeta amb
sorpreses. La setmana de resistència contra el desallotjament començarà el divendres 4 de maig amb concerts, xerrades, etc. El 5 de maig hi haurà una manifestació contra el desallotjament de Kan Bici a Banyoles, a les 19:00h des de la plaça Major. El dia previst pel desallotjament, el dijous 10 de maig, convidem a tothom a participar en les accions descentralitzades. Entre altres hi haurà un esmorzar solidari davant Kan Bici a partir de les 8 del matí, on es necessita la presència de molta gent! Impedim junts el desallotjament de Kan Bici! No passaran! Desallotjaments són robatoris per la força.  
Cada okupació és un avanç contra la propietat privada! Cada desallotjament és un crim contra la llibertat! Kan Bici resisteix! Salut & Anarquia! A Galliners el 10 d'abril 2018”.
Mira també: [https://resiste.squat.net]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada