dijous, 1 de març del 2018

Una parella homosexual és acusada d'incívica per fer-se petons en el Parc Bosc de Figueres

Una parella homosexual és acusada d'incívica per fer-se petons en un parc públic Una agent cívica de l'Ajuntament els va dir que havia rebut queixes d'usuaris del parc i que "es tallessin una mica".  
Incidents així serveixen per prendre consciència i plantejar-nos fins a quin punt segueix present l'homofòbia en la nostra societat.  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 01/03/2018  
Figueres (Alt Empordà, comtat de Besalú).-  

Segons EMPORDA.INFO una parella homosexual estava passant l'estona del dilluns 19 de febrer al Parc Bosc de Figueres (Alt Empordà, comtat de Besalú) quan els va sorprendre els comentaris "desafortunats" d'una agent cívica de l’Ajuntament de Figueres. Segons el seu relat, els recomanava que deixessin de fer-se petons en públic perquè, segons ella, "havia rebut queixes de gent del parc, i estaven creant un escàndol públic".
Per la seva banda, l'Ajuntament de Figueres ha volgut aclarir que aquesta agent estava actuant segons el seu criteri propi i que en cap cas aquesta actitud respon a les polítiques del govern municipal. També s’ha apuntat que estudiaran el cas per, si cal, prendre les mesures pertinents i que els sorprèn que passi ara, ja que la setmana anterior tots els agents cívics van rebre unes sessions de sensibilització de conflictes ambLGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada