diumenge, 18 de març del 2018

Recurs en contra del projecte de centre comercial Ovalie

El recurs l'ha dipositat l'associació Perpignan Equilibre, més 5 comerciants del barri del Vernet de Perpinyà i de Carré d’Or  
 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 18/03/2018    
Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló).-  

Fa unes setmanes la Commission départementale d’aménagement commercial, (CDAC) va donar la seua aprovació a la construcció d’un nou centre comercial, al Polígon Nord de Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló). Aquest projecte du el nom Ovalie. Aquesta aprovació es va fer rebaixant els plans dels promotors que, abans havien tingut problemes amb l’Ajuntament de Perpinyà, ja que aquest havia rebutjat el seu primer projecte.
Aquest projecte abasta 4000 m2 i inclou una dotzena d’espais comercials (alimentari, botiga d’animals, perruqueria, botigues de la llar…).
Una associació i cinc comerciants han decidit fer un recurs davant la Commission nationale d’améngament commercial (CNAC). El recurs correspon a l’associació Perpinyà Equilibre , de l’antiga candidata a la batllia de Perpinyà, Clotilde Ripoull i cinc comerciants del bari del Vernet de Perpinyà i del centre comercial Carre d’Or. “El nostre recurs es recolza principalment en tres punts”, precisa Clotilde Ripoull. “Un, ens oposem  a tot nou projecte d’aquesta envergadura. Insistim per obtenir una moratòria aturant la inflació de les superfícies comercials. N’hi ha ja masses, i això posa en perill el comerç en centre vila, però també als barris. Segona, existeix erms comercials sobre aquesta zona del Polígon nord. La prioritat ha de ser de retornar-los a la vida. Finalment, hi ha problemes ambientals”. Ara la CNAC té quatre mesos per resoldre aquest recurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada