divendres, 23 de març del 2018

Inicien els treballs dels dos blocs de la Pineda d'en Gori

Imatge d´arbres talats a la finca.
Arbres talats a la finca.
La plataforma opositora a la construcció ha detectat que ja s'han talat diversos arbres  

 




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 23/03/2018  
Palamós (Baix Empordà, comtat de Girona).-  

Llegim en la premsa convencional comarcal que Salvem la Pineda d'en Gori, a Palamós (Baix Empordà, comtat de Girona), ha detectat el primer moviment d'obres que han d'acabar amb la construcció de dos blocs de 48 apartaments de luxe en aquest espai. La plataforma opositora ha difós, a través del seu canal de Facebook, que a l'interior de la finca ja s'han talat diversos arbres.
Els opositors al projecte denuncien que la construcció dels dos blocs de pisos malmetrà la imatge del Bé Cultural d'Interès Nacional de s'Alguer.
Els treballs ja han arrencat, doncs, en aquesta finca, després que l'Ajuntament de Palamós concedís el passat 19 d'octubre la llicència d'obres a la promotora, la societat Residencial Cala S'Alguer SL.
La voluntat de Salvem la Pineda d'en Gori es portar aquesta llicència als jutjats perquè consideren que vulnera la Llei del Patrimoni Cultural ja que entenen que la tala d'arbres i l'edificació «pertorba la visualització del bé».
El Consistori, però, defensa que tots els permisos són correctes i que si no hagués autoritzat el projecte hauria hagut de fer front a una indemnització per a la constructora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada