dimecres, 6 de setembre del 2017

Quan hi ha nacionalistes francesos que difonen alarma contra el referèndum

Hotel Rosa Dels Vents
Hotel Rosa dels Vents a Sant Antoni de Calonge .
Aquests trenta jacobins francesos no boicotegen la Costa Brava per por a ISIS, hi fan per xenofòbia contra el poble català.  
Anul·len una reserva d'hotel perquè coincideix amb la data del referèndum.   
Els organitzadors del viatge de trenta ciutadans francesos a Sant Antoni de Calonge consideren l'1-0 «il·legal» i el qualifiquen de «cop d'estat».  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 06/09/2017  
Calonge i Sant Antoni (Les Gavarres, Baix Empordà, comtat de Girona).-  

Llegim en la premsa convencional comarcal una notícia sobre el fet escandalós que explica com elements nacionalistes francesos boicotegen la Costa Brava en el moment en que el poble català vol exercir el dret internacional a l’autodeterminació, amb el pretext d’un «cop d'estat» catalanista l’1 d’octubre, segon ells, quan de fet és que estan cagats pel terror salafista d’ISIS. Aquest boicot a la Costa Brava per aquells jacobins francesos que durant la Dictadura aportaven pilons de divises a l’Espanya franquista fent turisme conscientment que amb els seus francs allargaven els crims del règim totalitari. Ara, s’apleguen a les files unionistes del PP, PSOE i Ciutadans en contra les llibertats del poble català. Sembla que aquells que mai van fer boicot turístic al franquisme, com demanava el Moviment Llibertari cada estiu, amb cartells i adhesius en carrers de ciutats de l’hexàgon francès i pintades a les carreteres del Pirineu, ara han decidit fer boicot a la República Democràtica i Social Catalana i quan encara no ha nascut.

Anul·lat l’allotjament a l'hotel Rosa dels Vents 
Segons l’edició d’avui del Diari de Girona a Sant Antoni de Calonge (les Gavarres, Baix Empordà, comtat de Girona) tot estava a punt. La reserva, feta i l'hotel preparat per rebre un grup de trenta francesos coincidint amb la data de celebració del referèndum d’autodeterminació, l'1 d'octubre. Les coses, però, s'han torçat aquesta setmana quan els responsables de l'hotel han rebut un correu electrònic en què els anul·laven la reserva.
Es tracta d'un grup d'una trentena de ciutadans francesos que havien organitzat una estada de quatre dies a Catalunya i s'havien d'allotjar a l'hotel Rosa dels Vents de Sant Antoni de Calonge. Les explicacions són ben clares. Els quatre dies de viatge coincideixen amb la data del referèndum de l'1 d'octubre. Un dels organitzadors del viatge explica en el correu electrònic que «els dirigents polítics [de Catalunya] han decidit unilateralment fer un referèndum per a la seva independència d'Espanya».
La missiva afegeix que «aquest referèndum ha estat considerat il·legal pel Govern espanyol» i «per a alguns es tracta d'un cop d'estat». El signant de la carta creu que la convocatòria de l'1-0 pot incomodar algunes de les persones del viatge i assegura que el seu deure «és anticipar situacions que poden ser desagradables per als nostres convidats». Amb aquests arguments, l'organitzador, tot i reconèixer que li «sap greu», es veu en «l'obligació d'anul·lar la reunió».
En el correu electrònic, afirma que durant els dies d'estada a Catalunya s'havia programat una visita d'un dia a Barcelona per a aquells «participants que encara no coneixen aquesta ciutat». Aquesta planificació ha quedat en un no-res per a la trobada d'aquest any, tot i que els organitzadors esperen poder tornar a Sant Antoni de Calonge l'any 2018. O almenys així ho diuen a la carta.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada