diumenge, 10 de setembre del 2017

Aquest diumenge s’ha celebrat la 17a Festa de la CNT 66 a l’espai recreatiu de sant Llorenç de la Salanca, a tocar l’estany de Salses

Llibres i premsa anarcosindicalista en la festa de la CNT 66.
Una jornada fraternal excel·lent amb molta participació i camaraderia  








TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 10/09/2017  
Sant Llorenç de la Salanca (Rosselló).-  

La 17a Festa de la CNT 66 s’ha celebrat de nou a l’espai recreatiu de Sant Llorenç de la Salanca (Estany de Salses, Rosselló) aquest diumenge. En el decurs de la jornada hi havia com sempre cantina, llibreria, parades d’editors i de publicacions.
La traductora i néta de Manuel Sirvent Romero ha signat exemplars del llibre del seu avi ‘Le cordonnier d’Alicante’, editat aquest any en les Editions CNT-RP.
A la tarda hi ha hagut diverses intervencions sindicals i paraules dels col·lectius presents, com Caty Continente Exposition d’un travail artistique aux tour de 1936 de Mariano Constante (a l’exili durant la Retirada de 1939); CNT 66; Col·lectif Notre Dame des Landes; Col·lectiu de la gent sense papers del Pirineu Oriental; Cooperative de la Ferme d’Escoums a Nyer (Conflent); Col·lectif Anti-OGM 66; grup Tramuntana Floreal (adherit a la Federació Anarquista de Catalunya, FAC); BDS France Perpinyà; CIRA Marsella i el company Jean ha anunciat la projecció properament del film FEDERICA MONTSENY, L’INDOMPTABLE, al cinema Castellet de Perpinyà. Tot seguit, l’animació musical amb Néo (cançons i guitarra) i d’altres.  
El dinar era excel·lent i la jornada ha estat molt animada i fraternal amb una participació d’unes cent cinquanta persones amb camaraderia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada