dijous, 31 d’agost del 2017

Manifestació contra el projecte de desviació de la RN 116 per Marquixanes

Els contraris al projecte es van manifestar davant la sotsprefectura de Prada de Conflent  



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 31/08/2017   
Marquixanes (Conflent, comtat de Conflent).-   

El projecte de desviació nord de la RN 116, al seu pas per Marquixanes (Conflent, comtat de Conflent), compta amb una oposició veïnal. Ahir dimecres, la població opositora es manifestà davant la seu de la Sotsprefectura de Prada de Conflent (Conflent, comtat de Conflent). Aquesta desviació vial afecta a una quinzena de cases, i els seus propietaris, no estan d’acord. Per això ahir cridaven “Si a la democràcia, no a la dictadura administrativa!”.  

Per la democràcia participativa enfront la dictadura administrativa  
Durant la fase de concertació es van recollir 850 peticions. La presidenta de l’associació Protection de l’habitat et l’environnement, de Marquixanes, Lucien Baillette, afirma que “la democràcia participativa significa que la gent s’expressa i té en compte la seva expressió. Hi ha una màquina de guerra que ha estat creada per l’administració, i el sentiment que es pugui expressar, els temors que es puguin tenir, no es té en compte”.
El sotsprefecte, acompanyat de membres dels serveis de l’Estat francès, ahir va rebre a Prada de Conflent una delegació dels manifestants i van indicar que la ruta exacta es definirà en dos anys. Tanmateix, mentrestant, una nova urbanització s’està construint al nord de Marquixanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada