diumenge, 9 de juliol del 2017

Un denunciat a Rabós per ensinistrar gossos de caça amb porcs senglars en captivitat

El recinte tancat està al paratge de Sant Quirze de Colera.   
Correspon a les activitats de l'Associació de Caça Sant Quirc, que ha estat enxarpada tenint salvatgines captives sense cap permís de la Generalitat.   


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 09/07/2017 
Sant Quirze de Colera, Rabós (Albera, Alt Empordà, comtat de Peralada).- 

Segons l’Agència Catalana de Notícies agents de Seprona han denunciat una persona a Rabós (Albera, Alt Empordà, comtat de Peralada) per ensinistrar gossos de caça amb porcs senglars en captivitat en uns terrenys de l'Associació de Caça Sant Quirc. Els agents observar aquesta pràctica el 2 de juliol i com a l'interior d'un recinte tancat que envoltava les instal·lacions hi havia tres persones entrenant els animals amb els pocs senglars. Després d'inspeccionar el terreny, situat al paratge de Sant Quirze de Colera, van veure l'existència d'un pastor elèctric i com només hi havia una trampa de 70x70 centímetres que només es podia obrir de portes endins, de manera que quan els senglars entraven ja no en podien sortir.
El responsable de les instal•lacions on hi havia els senglars va reconèixer no tenir cap permís per a tinença dels animals en captivitat i va argumentar que procedien d'unes caceres. Així mateix, va afirmar desconèixer l'existència de la trapa i la va desmuntar. Seprona traslladarà la denúncia als serveis territorials de Sostenibilitat, Secció Biodiversitat i Medi Ambient de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada