dimecres, 5 de juliol del 2017

Proposen canviar de destinació la caporal que va insultar per Facebook a Puigdemont

Titllà el president de la Generalitat de “mort de gana sense ofici ni benefici”.   
A més, demanava la suspensió de l’autonomia de Catalunya i al seu perfil hi havia insults contra la Generalitat i l’independentisme.   
Des del cos dels Mossos d’Esquadra es proposa set mesos de suspensió de sou i feina a la caporal.  
A més, passaria de la sala regional de Girona una comissaria del Maresme.


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 05/07/2017   
Girona (Gironès).-   

Llegim en la premsa convencional gironina que la divisió d’afers interns dels Mossos d’Esquadra ha fet una proposta de suspensió de set mesos de sou i feina per a una caporal que a través de Facebook va insultar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.
En la proposta de sanció per falta greu també es requereix que sigui canviada de destinació, i passaria així de la sala regional de Girona a una comissaria del Maresme.
De moment no és una resolució ferma, ja que l’agent hi pot presentar al·legacions. La caporal va compartir una notícia de Convivència Cívica Catalana al mur de Facebook en què es titllava Puigdemont de “mort de gana sense ofici ni benefici”. Ho va fer des d’un perfil amb el nom d’“Inma Cocolea”. En el missatge s’hi llegia: “Desgraciat de merda, et pots morir de gana, capullo”.
La caporal, a més, demanava la suspensió de l’autonomia de Catalunya i al seu perfil hi havia insults contra la Generalitat i l’independentisme català.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada