dimecres, 5 de juliol de 2017

Les veïnes i els veïns de Sant Pere de Galligants, el Pou Rodó, Barri Vell i Pedret incrementen la pressió contra els pisos turístics

Els veïns, reunits al centre cívic del Barri Vell ahir al vespre.
Els veïns, reunits al centre cívic del Barri Vell ahir al vespre .
En una nova assemblea s'acorda buscar el suport de més associacions veïnals per presentar una moció al ple municipal a favor d'una moratòria   


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 05/07/2017   
Girona (Gironès).-   

Segons la premsa convencional gironina les veïnes i els veïns de Sant Pere de Galligants, el Pou Rodó, Pedret i el Barri Vell no afluixen en la pressió per evitar la proliferació de més pisos turístics a la ciutat de Girona.
Ahir al vespre van celebrar una assemblea on es van repassar les darreres accions que han portat a terme. També es va parlar del document ja consensuat entre veïns de Sant Pere, el Barri Vell i Pedret per demanar a l'Ajuntament que aprovi una moratòria per evitar que es donin més llicències d'habitatges d'ús turístic. A més, volen que es faci un estudi complet de tota la ciutat sobre aquest tipus de pisos.
Es va acordar que es buscarà el suport de més associacions de veïns per presentar el text com a moció perquè la debati el ple municipal. La intenció d'unir més associacions rau en el fet que els habitatges s'estan estenent com una «teranyina per tot el terme municipal».
Es donarà com a termini màxim principis de setembre. En la reunió, es va indicar que l'Associació del Barri Vell no vol presentar el text com a moció perquè consideren que no serviria de res.
A més a més, van posar sobre la taula diversos temes d'organització, coordinació i gestió. I es va començar a parlar de dur a terme futures accions de protesta cridaneres per fer visible la problemàtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada