dimecres, 12 de juliol del 2017

Demà, 13 de juliol, comença a Banyoles la cinquena edició del cicle Juliol Crític

13 de juliol: Documental ‘In the same boat planteja’.   
20 de juliol: Pel·lícula ‘Cerca de tu casa’.   








TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 11/07/2017    
Banyoles (Pla de l’Estany, comtat de Besalú).-    

La CUP Banyoles ha organitza durant aquest mes el Juliol Crític, el cicle de projeccions de documentals i pel·lícules que des de fa cinc estius vol fomentar el debat sobre temes d’actualitat entre les veïnes i els veïns de Banyoles (Pla de l’Estany, comtat de Besalú).
Les projeccions tindran lloc els dijous 13 i 20 de juliol a l’espai de la Muralla de Banyoles. Cada sessió començarà a les 2/4 de 10 del vespre.
13 de juliol: El documental ‘In the same boat planteja’, entre altres dilemes i reflexions contemporànies, com aconseguir aplicar una renda bàsica universal com a mecanisme de superació de les desigualtats cada cop més grans a nivell global.
20 de juliol: La pel·lícula ‘Cerca de tu casa’ explica a través de la ficció els problemes de moltes famílies davant la pobresa, l’exclusió social i la pèrdua de l’habitatge, problemes que la PAH ha afrontat des de la mobilització i la solidaritat. En aquesta projecció es comptarà amb la presència de membres de la PAH que parlaran sobre la lluita pel dret a l’habitatge.
Durant les projeccions hi haurà servei de bar a càrrec del Casal Popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada