dimarts, 30 de maig de 2017

Volen que Pilar Rahola sigui candidata a l'alcaldia de Barcelona enfront Ada Colau

Rahola cada dia al programa de Cuní 
Mark Serra, “activista polític liberal”, fa la proposta a favor de l’opinadora del Grup Godó 


  TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 30/05/2017 
Cadaqués (Cap de Creus, Alt Empordà).-   

Llegim a EL TRIANGLE que Mark Serra, un usuari de Twitter conegut per la seva adhesió a Junts pel Sí a còpia d'insults i altres excessos verbals, segons el setmanari de Jaume Reixach, desitja que Pilar Rahola sigui candidata a l’alcaldia de Barcelona enfront Ada Colau. Sobre Serra, més enllà de l'entorn 2.0 i d'haver format part de la llista que Solidaritat per la Independència va presentar a Barcelona per les municipals del 2010, el seu nom ha sonat recentment perquè ha estat denunciat a l'Ajuntament de Barcelona per la Xarxa Veïnal de Ciutat Vella i l'Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS) pel lloguer de pisos turístics, mitjançant una empresa de la qual era administrador, sense els permisos necessaris. De fet, va quedar retratat en un vídeo on activistes es van fer passar per hostes, van accedir al pis i van penjar una pancarta, que hi va durar fins que Serra va pujar a treure-la i expulsar-los.

UN ESTAT CATALÀ QUE PROTEGEIXI PETITS EMPRESARIS I EMPRENEDORS  
Segons EL TRIANGLE, Mark Serra, membre de la Plataforma Pro Viviendas Turísticas que advoca per la liberalització del lloguer per dies que rebutgen els veïns i vol "un estat independent que protegeixi el petit empresari, els treballadors, els autònoms i els emprenedors", va admetre el fet d'haver exercit d'intermediari (cobrant una comissió per gestionar els clients), però va negar que no pagués els impostos que pertoquen. També va assegurar que se l’estava escometent per les seves idees polítiques.
En un tuit recent, aquest "activista polític liberal" ha expressat el seu somni: "M'encantaria, que ja sé que no vol tornar a la política, tenir a Pilar Rahola com alcaldable independent per Barcelona del PDeCAT". Amb la biògrafa d'Artur Mas i opinadora estrella del comte de Godó comparteix, si més, no l'animadversió contra Ada Colau i Catalunya en Comú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada