dimarts, 23 de maig del 2017

Una periodista kurda i un activista turc explicaran la situació política de Turquia a Banyoles

L’acte de l’esquerra independentista de Pla de l’Estany, que compta amb el suport de la Plataforma de Persones Refugiades, tindrà lloc divendres 26 de maig a 2/4 de 8 del vespre al Casal Popular  







TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 23/05/2017 
Banyoles (Pla de l’Estany).-   

 Diversos col·lectius de l’esquerra independentista del Pla de l’Estany --CUP, Arran, Assemblea de Joves del Pla de l’Estany, Endavant-Nord Oriental i el Casal Popular-- organitzen la xerrada ‘Turquia, estat d’excepció’, per donar a conèixer els últims esdeveniments polítics que han marcat aquest estat del Pròxim Orient. L’acte, que compta amb el suport de la Plataforma de Persones Refugiades, tindrà lloc divendres 26 de maig a 2/4 de 8 del vespre al Casal Popular.
A l'acte intervindran, la periodista kurda Zekine Turkeri i l’activista turc resident a Barcelona Baybars Kulebi.
Zekine Turkeri és una periodista kurda que viu i treballa a Istanbul. Treballava a la cadena de televisió IMC fins que va ser clausurada per el govern Erdogan, que considerava que era una amenaça per la seguretat nacional. També és autora de del llibre ‘Un verano kurdo. Historias de resistencia al ISIS, la ocupación y el exilio’.  
Baybars Kulebi ha treballat en diferents projectes d’economia social i també ha estudiat a fons la guerra de baixa intensitat que es viu a Turquia des del 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada