dilluns, 8 de maig del 2017

Segon tall a l'N-260 de Navata i Ordis

La campanya està creant consciència entre el veïnat, però les converses amb Foment no avancen  






 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 08/05/2017 
Navata/Ordis (Alt Empordà).-  

Llegim en la premsa convencional empordanesa que les veïnes i els veïns dels municipis d'Ordis i Navata, a l’Alt Empordà, van tornar a tallar ahir, a les 6 de la tarda ,el trànsit a la carretera N-260. Es tracta del segon dels quatre talls previstos com a protesta per reclamar millores en l'encreuament que connecta aquesta via amb la C-26. En aquesta ocasió, enmig de la celebració de les Fires de Santa Creu a Figueres, l'assistència fou d’una quarantena de persones, aproximadament.
Jaume Homs, l'alcalde de Navata, es mostrava satisfet amb la concentració i creu que s'ha superat una «prova de foc». «El resultat no és quants, sinó què i com», ha explicat. Homs destacava, a més, que, encara que era una data complicada, molts dels assistents no havien participat en les concentracions anteriors. «Això vol dir que la gent s'ha renovat i que tenen ganes de col·laborar», conclou.
La campanya està creant consciència en el veïnat i els conductors que circulen per la carretera. Des d'una setmana abans del primer tall de la via, poden llegir-se a les cruïlles d'accés a Navata pancartes advertint sobre la perillositat de l'encreuament. Tot i això, les converses amb el Ministeri de Foment no avancen. «Tenim molt clar que aquest encreuament és un punt negre, però hi haurà encara molts més accidents abans el Ministeri no decideixi fer-hi alguna cosa», comenta l'alcalde de Navata, poc esperançat.
Els propers talls de via estan previstos per als dies 4 de juny i 2 de juliol. La campanya als municipis afectats i interessats continuarà mentrestant amb altres activitats per fomentar la participació dels veïns i veïnes en la reivindicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada