divendres, 26 de maig del 2017

Mobilització a Perpinyà del Collectif 66 Paix el Justice en Palestine en suport als presoners palestins en vaga de fam a Israel

Dimecres hi va haver una protesta al centre de Perpinyà 









TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/05/2017 
Perpinyà (Rosselló).-   

En suport als presoners  palestins en vaga de fam a Israel, dimecres a la tarda hi va haver a la plaça Aragó de Perpinyà (Rosselló), una concentració enfront el mur de silenci sobre el cas i per reclamar: Dignitat i respecte als drets humans dels presoners polítics palestins.
És  urgent: ells i elles es troben en el segon mes de vaga de fam!
Pels presoners palestins, ara ja és una qüestió de vida o mort: es troben en el segon mes de vaga de fam. Reclamen el respecte de la seva dignitat i dels seus drets que l’Estat d’Israel trepitja amb impunitat (cal aturar els mals tractes i les tortures, les detencions il·legals, aconseguint respectar el dret de visites).
El Collectif 66 Paix el Justice en Palestine fa una crida a la mobilització de tothom que defensi els drets humans es del tot necessària.
La concentració que es va fer a Perpinyà el dimecres  va coincidir amb la mobilització solidària a París i altres ciutats de l’hexàgon francès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada