divendres, 19 de maig del 2017

El col·lectiu Iaioflautes pengen els crespons negres de protesta de maig al Parc Central de Girona

Els Iaioflautes pengen els crespons de protesta al parc Central
El veïnat insta a obrir la nova porta de l'edifici del TAV sense esperar la marquesina  
   




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 19/05/2017 
Girona (Gironès).-    

Segons la premsa convencional gironina el col·lectiu de gent gran Iaioflautes va ser l'encarregat de penjar ahir els crespons negres en l'acte reivindicatiu que es fa cada mes al Parc Central. Van explicar que han donat suport a la iniciativa des de l'inici i van demanar “més contundència” als polítics perquè creuen que des de Madrid es perjudica “expressament” Catalunya.
Per la seva banda, el president de l'Associació de Veïns de Sant Narcís, Xavier Reyner, que just després tenia reunió de seguiment de les obres, es va mostrar satisfet que els treballs a l'àrea nord del parc avancin segons el calendari previst i que s'estigui ja urbanitzant la zona que fins ara servia de pas cap a l'estació (que ha quedat tancada al pas).
Reyner demana que un cop s'hagi urbanitzat aquesta zona s'obri la nova porta a l'edifici del TAV i l'estació de busos, que ja està construïda, sense haver d'esperar que es faci la marquesina. A més, mostra dubtes sobre si es complirà el calendari en les obres al sud, que “és la part més d'ús ciutadà”.
Des de fa mesos, cada dia 18 (dia en què van començar les obres fa quasi nou anys) l'Associació de Veïns de Sant Narcís convida un col·lectiu per protestar pels eterns treballs en aquest punt de la ciutat.
El 18 d'agost farà justament nou anys de l'inici dels treballs, inicialment plantejats en 40 mesos. Els successius retards d'Adif han provocat un allargament en les tasques que ha anant encenent més unes veïnes i uns veïns cansats dels sorolls i problemes de mobilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada