dimarts, 18 d’abril del 2017

L’actual alcalde de Llançà explica que la defensa del municipi davant la demanda judicial de Defensa s’ha delegat a la Diputació de Girona

Un instant del ple celebrat aquest matí. ACN
Un instant del ple de la Diputació de Girona celebrat aquest matí.
Es tracta d’una demanda contra la moció contrària a les maniobres militars espanyoles en el terme municipal de Llançà 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 18/04/2017 
Llançà (Mar d’Amunt, Albera marítima, Alt Empordà).- 

Entre altres temes d'actualitat en el ple de la Diputació de Girona s'ha fet referència a la demanda judicial que el Ministeri de Defensa del Govern espanyol ha interposat contra l'Ajuntament de Llançà (Mar d’Amunt, Albera marítima, Alt Empordà) per haver aprovat una moció contrària a les maniobres militars espanyoles en el seu terme municipal.
El president de la Diputació de Girona i actual alcalde de Llançà, Pere Vila, ha recordat que quan es va aprovar la moció encara no era alcalde i en aquell moment ho era Guillem Cusí (ERC), alhora que ha anunciat que la representació legal del municipi amb aquest tema s'ha delegat a la Diputació.
Finalment, Vila ha anunciat que en les pròximes setmanes està previst que entrin a registre el canvi de nom de la seva formació amb el que van assumir la presidència de la Diputació, l'antiga CiU, pel de PDeCAT. Ho ha explicat en resposta a una pregunta de la CUP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada