dijous, 23 de març del 2017

Prop de 35.000 signatures i 37 associacions animalistes donen suport a Santuari Gaia

Santuari Gaia és una finca vegana per animals considerats de granja.
Es reclama un perímetre de seguretat lliure de caça a l’entorn del Santuari Gaia. 
Suports a la concentració animalista convocada al migdia de diumenge a Camprodon. 
  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 23/03/2017 
Camprodon (Ripollès).-  

L’entitat Santuari Gaia reclama a a la Generalitat de Catalunya i a l’Ajuntament de Camprodon (Ripollès) que estableixin els protocols necessaris a fi que les envistes del santuari siguin zones lliures de cacera.
Nadia era el nom que havien donat a una ovella rescatada el  22 de desembre a un granja al Segrià on el bestiar paria unes condicions pèssimes. Al santuari de Camprodon Nadia pasturava sense ser explotada ni maltractada, però el dissabte18 de març un gos d’uns caçadors, segons afirma Santuari Gaia, entrà per sota de la tanca --que protegeix el perímetre del santuari animal i la va degollar. Arrel d’aquest fet, Santuari Gaia declara que “a la dolorosa situació que vivim, temem un mal encara major: aquesta tragèdia se pot  repetir qualsevol dia ja que els caçadors no respecten un perímetre de seguretat entorn al santuari, com sí que passa en altres santuaris del país”.
Santuari Gaia explica que la solució que es va oferir fa uns mesos, quan es va reunir amb el govern de l’Ajuntament de Camprodon i les associacions de caçadors no va servir de cap maner: volien que els caçadors enviaren un whatsapp a Santuari Gaia per anunciar que anaven de cacera.
Santuari Gaia denúncia que els trets dels caçadors a pop del santuari posen extremadament nerviosos tots els animals que hi habiten, a més, fan que perdin la confiança amb les persones voluntàries que mantenen quan hi treballen, i posen en perill la seva vida, como ja ha succeït amb l’ovella Nadia. Per tot això, Santuari Gaia demana ajuda en aquest sentit, signatures i compartir aquesta petició per fer entendre als governs de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Camprodon que es de tot necessària la declaració de zona lliure de cacera en els entorns de la finca de Santuari Gaia i, així,  evitar que “aquest malson torni a repetir-se”.

CONCENTRACIÓ EL DIUMENGE A CAMPRODON
De cara al diumenge 26 de març l’entitat Santuari Gaia ha convocat una concentració de repulsa davant l’ajuntament de Camprodon, a les 12 del migdia, per a exigir que se respecti aquest perímetre de seguretat. Més de 73 organitzacions animalistes s’han adherit a aquesta   campanya, que a dia d’avui ha recollit 31.318 signatures a través de change.org.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada