diumenge, 5 de març del 2017

361) CRÒNICA TRES-CENTES SEIXANTA UNA DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

http://www.llibertat.cat/2017/03/otan-respostes-o-1-128310.jpg
Comencen les contradiccions en l’alliberament nacional català arrel de l’atlantisme del PDECat. 
Protestes creixents contra les declaracions d'Artur Mas a favor de la permanència de la futura  República Catalana a la OTAN. 



[Barcelona (República Catalana) 05/03/2017] 
L’AMIC DEL POBLE 

Les declaracions de l’expresident de la Generalitat de la CAC Artur Mas en què assegurava que una república catalana independent “l’OTAN és i continuarà sent el nostre principal instrument de seguretat” ha aixecat reaccions i retrets. Mas ha fet aquestes declaracions en una conferència a la Harvard Kennedy School de Cambridge, a l’estat de Massachusetts (EEUU), i Vilaweb.cat recull que, entre altres aspectes, també s’ha referit també al paper que els Estats Units han exercit "com a garants de la pau i l’ordre mundial", especialment a Europa, on ha posat en dubte que sense el lideratge dels nord-americans la Unió Europea seria una realitat “tal com la coneixem o en cap forma”. El líder del PDECat i antic president autonòmic també ha exposat que, en el marc d’una estructura defensiva europea inexistent, el nou estat independent català “actuarà com un estat responsable que compleix amb els compromisos de l’OTAN”.

RESPOSTES
Una de les respostes més ràpides a les declaracions d'Artur Mas ha estat la de Francesc Ribera, que comentant la notícia ha recordat que "Él compromís és sortir-ne, que és el que va decidir en el seu dia la majoria en referèndum", referint-se a la majoria de votants que al referèndum de 1986 va decidir la sortida de la OTAN a Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada