dissabte, 19 de novembre del 2016

287) CRÒNICA DUES-CENTES VUITANTA SET DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

El vicepresident de la Fundació Francisco Franco compara l'Audiència Nacional amb els tribunals franquistes. 
"Franco només va afusellar 23.000 persones i totes després d'un consell de guerra, igual que ara l'Audiència Nacional". 




[Barcelona (República Catalana) 19/11/2016] 
L’AMIC DEL POBLE  

http://www.directe.cat/imatges/noticies/jaime-alonso-garcia.png
Jaime Alonso García 
Demà és 20-N. Ja faran 41 anys de la mort del dictador Francisco Franco però el seu llegat es manté ben viu al Regne d’Espanya. Ho patim i ho denunciem des de fa dècades, però per fi avui un element franquista "de pro" ho ha reconegut. I amb força coneixement de causa, ja que és el vicepresident de la Fundació Francisco Franco. Jaime Alonso García ha dit comparat l'Audiència Nacional del Regne d’Espanya amb els consells de guerra, o tribunals excepcionals que van jutjar a tots els que després el règim franquista va afusellar, com Lluís Companys, o garrotar, com Salvador Puig Antich.
Jaime Alonso García és el vicepresident de la Fundació Francisco Franco i ha concedit una entrevista al diari El Mundo, ja que demà és 20-N. A l'entrevista, que ha parlat sobre actualitat política i sobre què hagués fet el dictador si fos viu avui dia, ha deixat caure algunes perles pròpies d'un element franquista que creu en unes idees feixistes falangistes. 

23.000 afusellats  
https://elventano.es/wp-content/uploads/2014/10/000000000000-f.jpgNo és una teoria negacionista nazi però gairebé. Almenys, és una teoria relativista franquista:  Jaime Alonso García explica que "el règim no afusellava per capritx" sinó que tot estava tutelat per la justícia. Recorda els consells de guerra i afirma que a Espanya es "va afusellar infinitament menys que van afusellar a Itàlia, França o Alemanya". 

L'Audiència Nacional és com un consell de guerra franquista  
El vicepresident de la Fundación Francisco Franco narra que "el que guanya, des de l'1 d'octubre del 36 fins al 75, no afusella a ningú que no sigui en un consell de guerra, un tribunal excepcional, igual que és ara l'Audiència Nacional. Així es va jutjar a criminals que havien comès infinitat de crims".
Si el paral·lelisme amb Catalunya és inevitable, encara es fa més evident quan, com no podia ser d'una altra manera, destaca l'afusellament a Montjuïc de Lluís Companys: "Qualsevol historiador pot veure les raons, tot està en els documents de l'època". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada