dilluns, 26 de setembre del 2016

Rècord d’atur laboral al departament del Pirineu Oriental

Mentre a l’hexàgon francès l’agost la desocupació laboral registrada arriba a 3,56 milions de persones, al departament del Pirineu Oriental és de 36.241 persones 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/09/2016 
Perpinyà (Rosselló).- 

El nombre de persones en atur laboral ha augmentat enormement en el mes d’agost, havent-hi en la metròpoli francesa 3,56 milions de persones (+50.200, +1,4%), segons anuncia aquest dilluns el ministre de Treball, que relaciona això amb l’atemptat del 14 de juliol a Niça.
Així, a la regió Llenguadoc Rosselló Migdia Pirineu, la tendència també és netament a l’alta amb +1,1% d'augmentar per raport el juliol, per un total de 371.074 persones que estan inscrites com a cercadores de feina.
Als departaments de l'Aude i del Pireneu Oriental hi ha la mateixa constant. A l'Aude, l’aument del nombre de persones en atur comporta un percentatge alarmant,  però no pas inèdit desgraciadament, de + 2,3% en un mes. Això significa que a l’Aude a finals d’agost hi havia 25.151 persones que oficialment constant com a que cerquen un lloc de treball.
Al departament del Pirineu Oriental la situació encara és més degrada, ja que compte amb un nombre record de persones que busquen feina. Amb una pujada del 1,2 % entre els mesos de juliol i agost, hi ha per tant al Pirineu Oriental 36.241 persones sense feina. Un llindar fins ara mai traspassat en la història del departament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada