divendres, 16 de setembre del 2016

El cas d'Oleguer engreixa la macrocausa Pujol

Oleguer Pujol Ferrusola, el benjamí del clan Pujol 
Pedraz s'inhibeix en favor de De la Mata: apunta que el petit dels Pujol Ferrusola invertia diners de la fortuna familiar 





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 16/09/2016 
Queralbs (Ripollès).- 

El jutge de l'Audiència Nacional del Regne d’Espanya Santiago Pedraz ha tancat la instrucció sobre les milionàries operacions immobiliàries d'Oleguer Pujol Ferrusola, el fill petit de Jordi Pujol Soley, sense atribuir-li cap delicte. La investigació per blanqueig contra el seu soci Luis Iglesias, de fet, s'ha arxivat, com també les indagacions sobre els altres implicats en operacions de Drago Capital, excepte Oleguer.
Oleguer Pujol Ferrusola segueix imputat per blanqueig de diners i les investigacions sobre ell passen a formar part de la macrocausa dels Pujol, que instrueix el magistrat José de la Mata, arran de la inhibició en favor d'ell per part del jutge Pedraz.
Santiago Pedraz ho justifica indicant que els diners invertits per Oleguer Pujol en les operacions que ha investigat provenen de la fortuna familiar que es va amagar a Andorra, que centra la investigació de De la Mata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada