dijous, 29 de setembre del 2016

251) CRÒNICA DUES-CENTES CINQUANTA UNA DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

El Borbó va a la ONU a reclamar Gibraltar espanyol. 
Felip VI reivindica la unitat d’Espanya en l'Assemblea General de la ONU. 
Un regidor de Ciutadans de Sitges compara la Marxa de Torxes amb el Ku Klux Klan. 
Ho ha fet quan li han demanat una rectificació per haver fet un collage de fotos equiparant fotos de la Marxa i concentracions nazis. 
Margallo: “Puigdemont ha llançat el desafiament més gran a la unitat d’Espanya des del 6 d’octubre de 1934”. 
Diu que Espanya es troba “en una autèntica situació d'emergència nacional”. 



[Barcelona (República Catalana) 29/09/2016]  
L’AMIC DEL POBLE 

El Borbó Felip VI també ha assistit a l’Assemblea General de l’Organització de les Nacions Unides (ONU), on ha reivindicat com no podia ser d’un altra manera la unitat d’Espanya i ha fet referència explícita al territori britànic que existeix a la península. “Gibraltar és un anacronisme colonial”, ha dit el rei d’Espanya davant la comunitat internacional, suggerint alguna “solució acordada” per restablir la“integritat territorial d’Espanya”.
És sabut que, en una monarquia parlamentària, encara que sigui com aquella espanyola, el rei no fa intervencions sense les indicacions del govern de torn. Per això, per molt aspecte històric que s’intenti imprimir a la imatge del rei d’Espanya al debat general de Nacions Unides, en la seva segona intervenció davant l’Assemblea General, el seu discurs no és més que la veu de José Manuel García–Margallo, que va presumint d’una èpica d’estar per casa proclamar als quatre vents: “El Brèxit és una oportunitat històrica, única en tres-cents anys per recuperar Gibraltar”.
Al rei d’Espanya, ha contestat Fabian Picardo, principal ministre de Gibraltar, i li ha faltat temps per posar-li les coses clares, a el Borbó i al ministre Margallo, li ha respost amb contundència:“A l’Europa moderna, el que ha d’imperar és el dret a decidir, sempre s’ha de buscar el consentiment d’un poble abans de parlar de sobirania. Per tant, l’únic que decidirà el futur de Gibraltar, l’únic que decidirà sobre la sobirania de Gibraltar, és el poble de Gibraltar. I el poble de Gibraltar ja ha parlat per dir que és britànic. I si Brèxit vol dir Brèxit, aleshores britànic vol dir britànic”.
No es d’estranyar que la Corona britànica no dubtaria gaire a reconèixer una república catalana una vegada hi feixin l’Estat d’Israel, Rússia, els països bàltics, Txèquia, Eslovàquia, els països balcànics, els països escandinaus i altres, ja que Gibraltar és un tema recorrent de l’espalisme, quan realment és un territori andalús, no espanyol.  

Un regidor de Ciutadans de Sitges compara la Marxa de Torxes amb el Ku Klux Klan 
Miguel Ángel Bastenier, regidor, sitges, ciudadanos
Miguel Ángel Bastenier, regidor de Ciutadans 
El passat ple de l'Ajuntament de Sitges ha demanat la dimissió del regidor de Ciutadans, Miguel Ángel Bastenier, perquè va comparar la Marxa de Torxes independentista amb concentracions nazis a un collage al seu Facebook. Però lluny de rectificar, quan va ser interpel·lat per aquesta qüestió va dir que "que totes les manifestacions amb torxes no han estat pacífiques i que hi podríem afegir els del Ku Klux Klan".
Una vegada més, exabruptes que comparen l'indepednentisme català amb el nazisme queden totalment impunes. Tot i així, el regidor de la CUP Rubèn Palomo ha demanat la dimissió del regidor de Ciutadans Miguel Ángel Bastenier per no haver-s’hi disculpat públicament en el ple municipal d'aquest dilluns per haver penjat al seu mur personal de Facebook un post comparant les marxes de torxes independentistes amb actes nazis sota el títol "encuentra las diferencias".
Tal com informa el DiarideVilanova.cat, el representant de la formació taronja no només no s'ha disculpat, sinó que s'ha justificat assegurant que "totes les manifestacions amb torxes no han estat pacífiques i que hi podríem afegir els del Ku Klux Klan".
En el mateix compte, el polític sitgetà també va dir que l’Onze de Setembre “ha deixat de ser la festa de tots” per convertir-se en “un vomitiu akelarre independentista”. Aquesta afirmació ho fa en referència als articles que un mitjà local de Sitges dedica a l’11-S, una cobertura que Bastenier defineix com “una pequeña muestra de la pluralidad de los medios de comunicación en Cataluña al servicio del Régimen nacionalista”. 

A les fotos hi surt la regidora d'ERC 
La portaveu d'ERC, Aurora Carbonell, que sortia en una de les fotos del post, s'ha mostrat especialment molesta amb el comentari del regidor de Ciutadans a les xarxes socials. "És vergonyant que un regidor d'aquest ple utilitzi uns fets que com a humanitat no hem superat", va dir.

Margallo: “Puigdemont ha llançat el desafiament més gran a la unitat d’Espanya des del 6 d’octubre de 1934” 
20160718134124.jpg
El ministre d’Afers Estrangers espanyol en funcions, José Manuel García-Margallo, ha expressat públicament preocupació per l’anunci que va fer ahir el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, de convocar un referèndum el setembre de l’any vinent: “Puigdemont ha fet el desafiament més gran a la unitat de la nació espanyola des del 6 d’octubre de 1934”, ha dit.
Segons ell, aquest fet, barrejat amb la paràlisi de la política espanyola des de fa mesos, fa que Espanya es trobi “en una autèntica situació d’emergència nacional”. I ha afegit: “Una secessió de Catalunya només podrà triomfar si Espanya es troba enmig de dificultats internes, i ens hi trobem, perquè tenim un govern en funcions”.
També s’ha referit a la crisi del PSOE, un element que agreuja les dificultats de la política espanyola. I ha ficat el dit en la nafra: “El PSOE ha entrat en una discussió existencialista de ser o no ser”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada