dissabte, 20 d’agost del 2016

Nou brot de catalanofòbia a la Costa Brava

Passeig del Mar de l'Escala 
Brètols unionistes provoquen un aldarull amb insults contra la població escalena prop del monument a Cobla sardanista 








TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 20/08/2016 
L’Escala (Alt Empordà).- 

Ahir a l’entorn de les 10 del vespre uns brètols unionistes, encapçalats per una dona d’uns 70 anys, molt cridanera,  provoquen un aldarull amb crits nacionalistes espanyolistes i greus insults contra la població escalena prop del monument a la Cobla sardanista, al passeig del Mar de l’Escala (Alt Empordà).
Ahir divendres, entre els visitants a l’Escala es presentà un grup de brètols unionistes que cantaven i cridaven a favor de ‘la Roja’ mentre escridassaven la gent escalenca, amb insults com “Soís todos unos muertos de hambre”, i que denunciarien per mitjà de les xarxes socials espanyoles el fet que a la població hi ha munt de banderes estelades, cosa que interpretaven com una manifestació de gent desgraciada que demostra ser desagraïda amb la pàtria espanyola. També amenaçaven a veïnes i a veïns a crits mentre la dona esmentada gravava façanes d’habitatges on hi ha estelades.   
Tot plegat una mostra més aquest estiu de mostres de xenofòbia nacionalista espanyola a nivell de catalonfòbia que està generant --vers l’enfrontament civil-- l’actitud inquisitorial del Tribunal Constitucional espanyol, l’Audiència Nacional, Ciutadans i el PP.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada