divendres, 17 de juny del 2016

La manifestació solidària d’aquest divendres a Girona marxa pel centre de la ciutat

Parlaments a la plaça del Vi de Girona. 
Vaguistes d’Esfosa  han assistit a la marxa. 








"Governs, parlamenmts, patronals, sindicats comprats, partits, mass-media i tertulians: responsables d'aquest gran fracàs"













TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/06/2016 
Girona (Gironès).- 


Parlaments a la Plaça del Ví 


La manifestació en suport als 8 de Girona s' ha iniciat a la plaça del Vi de Girona davant l’ajuntament. La gent s’aplega i la marxa comença amb els parlaments de diverses lluites com la tancada a la universitat de Lleida o dels treballadors d’Esfosa que actualment segueixen  en vaga. Aquest escorxador de Vic   va sancionar amb sis mesos de suspensió de sou i feina al comitè d'empresa després de la vaga de març.  



La manifestació transcorre pel centre de la ciutat. Es fa una protesta davant la seu de la Cambra de Comerç de Girona, una crema d'un ninot del president de la Cambra de Comerç. En el transcurs de la mobilització que ha estat vigilada per nombrosos efectius antiavalots dels mossos d'esquadra s'han realitzat pintades enganxat cartells solidaris amb els vuit de Girona i s’han llençat bombetes de pintura i petards contra la Cambra de Comerç.
Regidors de la CUP, gent de CGT i CNT han assistit a la marxa que ha finaltzat a les portes de la delegació de la Generalitat que ha quedat ben empaperada i un dels vaguistes imputats ha llegit el comunicat tot emplaçant a assistir a la concentració a les portes dels jutjats  en soport als 8 vaguistes el dia 27 de juny a les 10h, quan es cel.lebrarà  el judici contra ells.
Mira també: [http://ariet.cat/mani-vaguistes14n/





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada