dijous, 7 d’abril del 2016

La CNT 66 fa una crida a favor de la concentració a la plaça de Catalunya de Perpinyà i seguidament a la manifestació el dissabte 9 d’abril a partir de 11:00h

I ha participar en la Nuit debout el mateix 9 d’abril, a partir de les 18:00h, a la plaça República de Perpinyà 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 07/04/2016 
Perpinyà (Rosselló).- 

La CNT 66 fa públic un comunicat en que afirma que lluny de refredar-se el moviment contra la Llei Treball pren amplada el mateix en les vagues que en els carrers, tal com va demostrar la jornada del 31 de març malgrat la violenta repressió policial.
La destrucció del Codi de treball ha estat el catalitzador de totes les còleres socials qui s’han acumulat en el decurs dels darrers anys.
És en aquest context on la CNT 66 insisteix en la necessitat de la convergència entre les reivindicacions de tots els sectors. Ja que s’ha demostrat que fracassa l’estratègia de les darreres jornades de mobilització puntual dels moviments socials, doncs no n’hi ha prou. La CNT 66 fa una crida a tota la gent assalariada del sector privat i del públic, estudiants universitaris i de Secundària a concentrar-se a Perpinyà el proper dissabte 9 d’abril, a les 11 del matí, en la plaça de Catalunya, per afirmar una perspectiva de construir la vaga general.
Llei Treball: la salsa indigesta! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada