dimarts, 26 d’abril del 2016

28 d’abril pel KAO a la llei El Khomri

Vaga general interprofessional el dijous 28 d’abril. 
Tothom a les 10 del matí a la plaça de Catalunya de Perpinyà.




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/04/2016 
Perpinyà (Rosselló).- 

La CNT 66 fa una crida a la paralització de tot el dijous 28 d’abril anant a la vaga i participant en la manifestació de Perpinyà, convocada a les 10 del matí  a partir de la plaça de Catalunya.
Pel 1er de maig manifestació a Perpinyà, a les 11 del matí, des de la plaça de la Victòria, al Castellet. 
La CNT 66 manifesta que el Gouvern mena una nova ofensiva contra els drets de les treballadores i dels treballadors dels sectors privat i públic.  
La reforma El Khomri, directament dictada per la patronal --que sembla ser on hi ha el seu únic suport, fa encara més precaris les treballadores i els treballadors, i reforça els privilegis dels patrons en detriment de la població assalariada. 
Malgrat els magres «canvis» i les promeses del Govern, la llei EL KHOMRI es carrega el codi de treball. 
El 28 d’abril serà una jornada de vaga interprofessional a tot l’hexàgon francès, l’ocasió que tenim per protestar una vegada més contra aquesta llei que ens imposa la patronal. Des de fa més de dos mesos som milions les treballadors i els treballadors, les estudiantes i els estudiants de les universitats i de Secundària que estem dempeus als carrers!
Ja que acceptar la llei Treball és acceptar la destrucció de la setmana de les 35 heures; acceptar que la patronal pugi acomiadar amb més facilitats; acceptar hores suplementaries menys ben pagades; és qüestionar la mateixa protecció social de la població assalariada.
El 28 d’abril, TOT PARALITZAT CONTRA LA LLEI TREBALL ! TOTES I TOTS EN VAGA I A LES MANIFESTACIONS PER ACONSEGUIR LA RETIRADA D’AQUESTA LLEI ANTISOCIAL!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada