dijous, 17 de març del 2016

Una trentena d'assistents al taller d’autodefensa laboral organitzat per la F. I. CGT de Girona i la Secretaria de Formació de la CGT de Catalunya

S'ha presentat de la ‘Petita guia d’autodefensa laboral per a precàries’ editada per el sindicat 

 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/03/2016 
Girona (Gironès).- 

L' Ateneu Popular Salvadora Catà de Girona ha acollit aqeuest vespre el taller d’autodefensa laboral impartit per l'advocada de la Federació Intercomarcal de Girona i secretària de Jurídica de la CGT de Catalunya  Mireia Bazaga i per Josep Garcia, secretari de Formació de CGT Catalunya.                             

A l'acte hi han assistit i participat, entre d'altres,  anarcosindicalistes de Nestlé,  de Telefònica i subcontractes, de Correus, de la Huchinson de Palamós,  d'Ensenyament, de l'administració pública estatal i de la Generalitat i també del col.lectiu de treballadors socials ASSACS o   l'historiador Joan Carles Gelabertó que recentment ha publicat  ´Història de la revolta a Catalunya’, una investigació sobre les lluites i revoltes antisenyorials i antiestatistes durant l’època medieval i moderna. 

La ben treballada sessió formativa en que s'ha carregat contra els comitès d'empresa i a favor de l'assamblees de treballadores ha donat peu  al debat posterior que ha estat dinàmic en intervencions del públic i en el que ha destacat la crida de l'advocada Mireia Bazaga a no judicialitzar els conflictes laborals i a practicar l'acció directa i les tàctiques revolucionàries pròpies de l'anarcosindicalisme.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada